Stílus és home styling tanácsadás

19 900 Ft / 1 + 1 óra

  • Szeretnél új színt vinni az otthonodba?

  • Szeretnéd berendezni a lakásod, de nem vagy biztos a koncepcióban?

  • Nem tudod elépzelni, hogy hogyan illeszkednek majd az új bútorok a meglévőkhöz?


Neked való, ha
- festés vagy kissebb felújítás előtt állsz, vagy csak a dekorációt szeretnéd felfrissíteni
- sok ötetletet gyűjtöttél már össze, amikből szeretnél egy harmonikus egységet létrehozni

Living Room Interior
 

Mit nyersz azzal, hogy konzultálsz velem?

Ajándék kérdőív

Az időpontfoglalást követően kapsz egy kérdőívet, mely segít neked összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.

Időspórolás

Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.

Kényelem

Nem kell kimozdulnod, és nem kell idegent beengedned az otthonodba - csak interntekapcsolatra, tollra és egy jegyzetfüzetre lesz szükséged a konzultáció során.

Grátisz

Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

 

Hogyan zajlik a konzultáció?

1.

Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.

2.

A kapott anyagok alapján 1 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 

3.

Az 1 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom) során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni neked és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

Grátisz

1.: A konzultáció során ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
2.: Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

A konzultációba 1 óra felkészülés és 1 óra tanácsadás tartozik bele, tervezési munka nem (nem adok át semmilyen tervet/skiccet). Javaslom, hogy konzultáció közben jegyzetelj és rajzolj.

 

A Home Styling konzultációról mondták

"Érdekes megtapasztalni, amikor vannak nagyon konkrét elképzelések a berendezéssel vagy épp a dekorral kapcsolatban, aztán becsatlakozik a beszélgetésbe egy hozzáértő, aki felnyitja a szemed olyan dolgokra, amik eszedbe se jutottak volna, és csak azt érezted volna a megvalósítás után, hogy valami nem oké. Különleges élmény volt készülni a konzultációra, egy új színt hozott a párkapcsolatunkba is, és a Férjemmel együtt izgatottan vártuk, hisz még korábban sosem próbáltunk ki ilyen tanácsadást. Manapság meg, amikor pláne sokan home office-ban dolgoznak, nagyon nem mindegy, hogy milyen légkör, milyen hangulat vesz körül minket. Köszönjük Kati a konzultációs lehetőséget! Nagyon hasznos volt és kaptunk egy újabb motivációt, aminek köszönhetően, ha rányomtam az enterre már megyünk is festeni. Izgatottan várjuk a végeredményt!"

Farkasné R. Katalin