Online lakberendezési tanácsadás

Ezeket a konzultációkat azoknak ajánlom, akik szeretnének jobban kiigazodni a lakberendezés világában, vagy elvesztek a sok választási lehetőség, ötlet között és szakmai iránymutatásra, tanácsra van szükségük egy-egy konkrét kérdésben.

Az online lakberendezési tanácsadás több ponton is hasznos, legyen szó az alapok meghatározásáról, menet közben az irány megerősítéséről, vagy a végső koncepció összeállításáról.

 
Insta_szalag_online_időpont.png
 

Mit nyersz azzal, hogy konzultálsz velem?

Ajándék kérdőív

Az időpontfoglalást követően kapsz egy kérdőívet, mely segít neked összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.

Időspórolás

Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.

Kényelem

Nem kell kimozdulnod, és nem kell idegent beengedned az otthonodba - csak interntekapcsolatra, tollra és egy jegyzetfüzetre lesz szükséged a konzultáció során.

Grátisz

Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

 
 

Hogyan zajlik a konzultáció?

3 egyszerű lépésre vagy a megoldástól...

1.

Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.

2.

A kapott anyagok alapján 1 / 1,5 / 2 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 

3.

Az 1 / 1,5 / 2 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom) során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni neked és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

Bónusz

1.: A konzultáció során ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
2.: Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

A konzultációba 1/1,5/2 óra felkészülés és 1/1,5/2 óra tanácsadás tartozik bele, tervezési munka nem (nem adok át semmilyen tervet/skiccet). Javaslom, hogy konzultáció közben jegyzetelj és rajzolj.

 

Katusa Interior Design

36709402952

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2020 by Katusa Interior Design, Budapest - Magyarország

Adatkezelési tájékoztató & ÁSZF