top of page
kata-szeptember_28.jpg

Online lakberendezési tanácsadás

Elvesztél a sok választási lehetőség, ötlet között és szakmai iránymutatásra, tanácsra van szükséged?
Szeretnének élni az otthonfelújítási támogatással?

Tervezői konzultáció során több kérdésre is választ tudok adni.

Például építkezéskor, felújításkor vagy ingatlanvásárlás előtt a belsőépíteszeti alaprajz átnézése és véleményezése, berendezési alaprajz véglegesítése, közreműködés konyha, fürdőszoba tervezésében, segítség az anyagválasztásban...

Akkor is tudok segíteni, ha egy már majdnem kész házban/lakásban hiányoznak a meghatározó színek, dekorációs elemek vagy ha egy új funkciónak, pl, home office-nak keresel helyet otthon.

A tanácsadás videókonzultáció keretében zajlik, a platformot illetően rugalmas vagyok. 

Mit nyersz azzal, hogy konzultálsz velem?

Ajándék kérdőív

Az időpontfoglalást követően kapsz egy kérdőívet, mely segít neked összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.

Időspórolás

Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.

Kényelem

Nem kell kimozdulnod, és nem kell idegent beengedned az otthonodba - csak interntekapcsolatra, tollra és egy jegyzetfüzetre lesz szükséged a konzultáció során.

Grátisz

Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

Vélemények:

"Érdekes megtapasztalni, amikor vannak nagyon konkrét elképzelések a berendezéssel vagy épp a dekorral kapcsolatban, aztán becsatlakozik a beszélgetésbe egy hozzáértő, aki felnyitja a szemed olyan dolgokra, amik eszedbe se jutottak volna, és csak azt érezted volna a megvalósítás után, hogy valami nem oké. Különleges élmény volt készülni a konzultációra, egy új színt hozott a párkapcsolatunkba is, és a Férjemmel együtt izgatottan vártuk, hisz még korábban sosem próbáltunk ki ilyen tanácsadást. Manapság meg, amikor pláne sokan home office-ban dolgoznak, nagyon nem mindegy, hogy milyen légkör, milyen hangulat vesz körül minket. Köszönjük Kati a konzultációs lehetőséget! Nagyon hasznos volt és kaptunk egy újabb motivációt, már megyünk is festeni. Izgatottan várjuk a végeredményt!"

Farkasné R. Katalin

Hogyan zajlik a konzultáció?

3 egyszerű lépésre vagy a megoldástól...

1.

Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.

2.

A kapott anyagok alapján 1 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 

3.

Az 1 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom) során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni neked és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

Bónusz

1.: A konzultáció során ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
2.: Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

A konzultációba 1/1,5/2 óra felkészülés és 1/1,5/2 óra tanácsadás tartozik bele, tervezési munka nem (nem adok át semmilyen tervet/skiccet). Javaslom, hogy konzultáció közben jegyzetelj és rajzolj.

Személyes tanácsadás

Ha inkább a személyes találkozosát preferálod, arra is van lehetőség Budapesten és környékén.
Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

bottom of page