Partnereim

Ha az otthonodról van szó, az alábbi cégeket szívesen ajánlom neked!

mokki-design_logo_2020_600px.png

Hazai tervezésű faldekorációk

PVC mentes, környezetbarát gyerekszobai falmatricák és poszterek széles választékát, valamint hazai alkotók kézzel készült gyerekszoba-faldekor kiegészítőit találod náluk.

viaplant_logo_vector_gorbezett.png

Burkolatok, használati tárgyak, világítás

A Viaplant egyedülálló esztétikai értékekkel bíró kreatív burkolat. Természetes növényi részeket tartalmazó, változatos kompozit anyag.

300x300.png

Keress az 5%-os kuponkódért!

Online bútoráruház. Trendi stílus, kiváló minőség - a gyárból egyenesen a vásárlók otthonába szállítják a kész bútort.

logo_tmuratto.jpg

Dekoratív parafa burkolatok

A parafa kiváló hőszigetelő, hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságú. Penész-, baktérium- és korhadás álló, nem gombásodik. Az élettér csendesebb, melegebb és sokkal kellemesebb.

Raw Decor logo.png

Kerámia mozaik csempe és padlólap

A mozaik tervezésénél figyelembe vesszik a hagyományt és a modernitást, klasszikus eleganciát és elegáns formákat terveznek. A csempék mellett dekoratív vázákat, kerámia székeket és asztali lámpákat is forgalmaznak.

Alphenberg.png

Exkluzív, bőrből készült burkolatok

Természetes bőrből készült exkluzív burkolataink a legmagasabb minőséget képviselik a padló-, fal- és egyedi burkolatok terén egyaránt.

pure&pastel logo.jpg

Fotográfus, vizuális márkaépítő és oktató

Orsi vállalkozásoknak segít megtalálni a saját identitásukat és kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Mindezt olyan sorozatokkal támogatja meg a képei által, amik weboldal, social media, de akár LinkedIn kompatibilisek is egy, az egyben.
Orsi fotózza az általam tervezett enteriőröket és a vállalkozói image képeimet is.

Apeker krámia.png

Spanyol csempegyárak képviselete 26 éves múlttal

Hidegburkolatok a legfissebb trendek szerint. Forgalmazott márkák: Ape Ceramica, Pamesa, Ecoceramic, La Platera, Azteca, Aparici, Apavisa, stb

kerakoll_1.jpg

Lehet környezettudatosan építkezni

A Kerakoll - The GreenBuilding Company lehetőséget ad erre. Prémium megoldásokat kínálnak a hideg- és melegburkolatok kialakításához, betonjavítás és szerkezetmegerősítés esetén, műemléki környezetben illetve belsőépítészeti munkáknál.