Room Staging szálláshelyeknek

19 900 Ft / 1+1 óra

Szeretnéd még vonzóbbá tenni szálláshelyed?

Akárcsak az eladó lakásoknak, úgy időnként a kiadó szobáknak is szükségük van a megújulásra, hogy minél többen válasszák az adott szálláshelyet, legyen az egy vendégház, apartman, panzió, szálloda... 

Mi a Room Staging?

A home staginget egyre többen választják ingatlan eladás/kiadás előtt, mint értéknövelő eszközt. A room staging egy hasonló szolgáltatás, mely a szálláshelyeknek segít abban, hogy minél inkább a célcsoportjuk igényire hangolják a szobákat és a közösségi tereket, ezáltal növekedjen a vendégelégedettség, hogy minél többen visszatérjenek és ajánlják az adott helyet barátoknak, ismerősöknek. 

Hotel Bedroom Entrance
 

Mit nyersz azzal, hogy konzultálsz velem?

Ajándék kérdőív

Az időpontfoglalást követően kapsz egy kérdőívet, mely segít neked összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.

Időspórolás

Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.

Kényelem

Nem kell kimozdulnod, és nem kell idegent beengedned az otthonodba - csak interntekapcsolatra, tollra és egy jegyzetfüzetre lesz szükséged a konzultáció során.

Grátisz

Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

 

Hogyan zajlik a konzultáció?

1.

Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.

2.

A kapott anyagok alapján 1 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 

3.

Az 1 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom). során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni a szálláshelyet és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

Bónusz

1.: A konzultáció során ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
2.: Válaszolok az emailben feltett kérdéseidre 1 alkalommal a konzultációt követöen (max 3 hónap)

A konzultációba a 1 óra tanácsadás tartozik bele, tervezési munka nem (nem adok át semmilyen tervet/skiccet). Javaslom, hogy konzultáció közben jegyzetelj és rajzolj.

 

A Room Staging konzultációról mondták


"Kata a hamarosan induló vendégházunk belső tereinek felfrissítésében segített nekem egy online konzultáció keretén belül. Nagyon tetszett, hogy részletesen felmérte az elképzeléseimet egy kérdőívvel, ami jó struktúrát adott a konzultációhoz és nekem is segített összefoglalni a kérdéseimet. Nagyon sok azonnal alkalmazható ötletet kaptam tőle arra vonatkozóan, hogy milyen elrendezés lenne ideálisabb a szobákban, és milyen dekorációval lehetne megváltoztatni a hangulatot. A konzultáció során több olyan kérdést is sikerült eldönteni, amin már hónapok óta tépelődtem, úgyhogy nekem nagy segítség volt, bátran ajánlom mindenki figyelmébe a munkáját."

Kamenyiczki Nóra, Otthonka Vendégház

A Room Staging konzultációról mondták


"Nagyon örülünk, hogy a Katusa Designt választottuk a vendégházunk lakberendezési tanácsadásával kapcsolatban. Szakmai felkészültsége során nagyon sok új ötlettel gazdagodtunk. Köszönjük a javaslatokat, észrevételeket, melyeket a jövőben mindenképpen szeretnénk megvalósítani. Később is hozzá fogunk fordulni szakmai tanácsért. Köszönjük az odaadó munkáját!"

Mezeyné Pécsi Irén, Inci Vendégház Szigliget