Room Staging szálláshelyeknek

19 900 Ft / 1+1 óra

Szeretnéd még vonzóbbá tenni szálláshelyed?

Akárcsak az eladó lakásoknak, úgy időnként a kiadó szobáknak is szükségük van a megújulásra, hogy minél többen válasszák az adott szálláshelyet, legyen az egy vendégház, apartman, panzió, szálloda... 

Mi a Room Staging?

A home staginget egyre többen választják ingatlan eladás/kiadás előtt, mint értéknövelő eszközt. A room staging egy hasonló szolgáltatás, mely a szálláshelyeknek segít abban, hogy minél inkább a célcsoportjuk igényire hangolják a szobákat és a közösségi tereket, ezáltal növekedjen a vendégelégedettség, hogy minél többen visszatérjenek és ajánlják az adott helyet barátoknak, ismerősöknek. 

Hotel Bedroom Entrance
 
Insta_szalag_online_időpont.png
 

Mit nyersz azzal, hogy konzultálsz velem?

Ajándék kérdőív

Az időpontfoglalást követően kapsz egy kérdőívet, mely segít neked összefoglalni, hogy hol tartasz, miket szeretnél elérni, milyen kérdésekre keresed a választ a konzultáció során.

Időspórolás

Az általad megadott információk alapján felkészülök a konzultációra, így több idő jut arra, hogy megválaszoljam kérdésidet és minél több ötletet, megoldási javaslatot adjak a kezedbe.

Kényelem

Nem kell kimozdulnod, és nem kell idegent beengedned az otthonodba - csak interntekapcsolatra, tollra és egy jegyzetfüzetre lesz szükséged a konzultáció során.

Grátisz

Az ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
Follow up: 20 perces videóbeszélgetés a konzultációt követő hónapban (értéke: 5.000 Ft)

 

Hogyan zajlik a konzultáció?

1.

Miután lefoglaltad az időpontot, kapsz egy kérdőívet, mellyel felmérem az igényeidet/kérdéseidet. Ezt a jelenlegi állapotról készült képekkel, méretarányos alaprajzzal és egy Pinterest gyűjtéssel (ha van) várom vissza.

2.

A kapott anyagok alapján 1 órás időtartamban felkészülök a konzultációra, hogy minél több kérdést tudjunk átbeszélni és minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. 

3.

Az 1 órás tanácsadás (Skype, Messenger videó, Google Meets, Zoom). során igyekszem minél több hasznos tanáccsal segíteni a szálláshelyet és minden felmerülő kérdésre választ adni.  

Bónusz

1.: A konzultáció során ajánlott termékek/szolgáltatók elérhetőségeit megkapod emailben. 
2.: Válaszolok az emailben feltett kérdéseidre 1 alkalommal a konzultációt követöen (max 3 hónap)

A konzultációba a 1 óra tanácsadás tartozik bele, tervezési munka nem (nem adok át semmilyen tervet/skiccet). Javaslom, hogy konzultáció közben jegyzetelj és rajzolj.

 
 

A Room Staging konzultációról mondták


"Kata a hamarosan induló vendégházunk belső tereinek felfrissítésében segített nekem egy online konzultáció keretén belül. Nagyon tetszett, hogy részletesen felmérte az elképzeléseimet egy kérdőívvel, ami jó struktúrát adott a konzultációhoz és nekem is segített összefoglalni a kérdéseimet. Nagyon sok azonnal alkalmazható ötletet kaptam tőle arra vonatkozóan, hogy milyen elrendezés lenne ideálisabb a szobákban, és milyen dekorációval lehetne megváltoztatni a hangulatot. A konzultáció során több olyan kérdést is sikerült eldönteni, amin már hónapok óta tépelődtem, úgyhogy nekem nagy segítség volt, bátran ajánlom mindenki figyelmébe a munkáját."

Kamenyiczki Nóra, Otthonka Vendégház

Katusa Interior Design

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

©2021 Katusa Interior Design, Budapest - Magyarország

Adatkezelési tájékoztató & ÁSZF