top of page

Kibillentél az egyensúlyodból?

Megfordult már a fejedben, milyen érzés lenne természetes módon, szintetikus anyagoktól mentesen megoldani egy-egy családon belül felmerülő kihívást, legyen az akár testi, lelki vagy szellemi eredetű? 


Ismerkedj meg az egészségmegőrzés legősibb, legtermészetesebb és sokunk számára leghatékonyabb módjával, az esszenciális olajok használatával!

Yoga in the Garden
Lavender Fields

Ismerd meg a Föld Ajándékát

A dōTERRA jelentése a „Föld ajándéka”, a természet megoldásait, az esszenciális olajokat kínálja a saját magunkról való gondoskodáshoz.

Mi történik egy dōTERRA bemutatón?

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását! 
Aromaélmény, tapasztalatok, személyes történetek, és sok-sok izgalmas információ – amelyekkel segítünk számodra otthonosan mozogni a dōTERRA világában.

Sok-sok információ és tapasztalat

Ez az esemény az esszenciális olajokkal való ismerkedés első fontos állomása. Itt megtudsz minden olyan hasznos információt, amivel azonnal elindulhatsz a napi szintű felhasználásuk útján, hiszen már napi pár perces új szokások kialakítása hozzásegít a jobb életminőséghez.
Megismered az illóolajok emberi szervezetre gyakorolt hatásait, személyes történénetek útján ismerheted meg a tapasztalatainkat és megérted, hogy miért van olyan nagy jelentősége a megfelelő beszerzésnek, előállításnak és tesztelésnek. Megtudhatod, miért jelent garantáltan tiszta, magas minőséget egy dōTERRA esszenciális olaj a családod és a Te jóléted számára.

Doterra_share.png

doTERRA perspektíva

Megtudhatod azt is, hogy milyen perspektívákat nyújthat számodra a dōTERRA üzletileg. Megmutatjuk, mi a tervünk arra, hogy egyre több adósságmentes család jöjjön létre, akik bőségben élnek.

Lehet, hogy ez Téged nem érint, de akkor Te kivételes helyzetben vagy. Nap mint nap, azt látjuk magunk körül, hogy azonnali szükség van segítségre.

Nekünk a dōTERRA által eszközeink vannak ahhoz, hogy segítsünk Neked, illetve, hogy Te segíthess másoknak emberileg könnyedén és a terhek alól felszabadultan élni.

A termékek zseniálisak, és szinte “eladják magukat”!
Az üzleti részt pedig több módon, a hozzád legjobban igazodva tudod használni. Például elérheted, hogy a saját fogyasztásod ingyen legyen, de több munkával megosztóvá, akár wellness tanácsadóvá vagy egy komoly szervezet vezetőjévé is válhatsz.

kata_03.jpg

Mire számíthatsz?

Nem nyomulunk, nem értékesítünk! Viszont addig adunk dōTERRA esszenciákat kipróbálásra, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.
Ha pedig szeretnél adósságmentes családot vagy anyagi biztonságot ehhez segíteni másokat, akkor addig segítünk a kivételes üzleti eszközeinkkel, amíg el nem érjük a változást. Mert igen is hatással lehetünk.
Erre hívunk Téged is!

pexels-doterra-international-llc-6563888.jpg

Velem tartasz?

Szeretettel és meglepetésekkel várlak Budapesten a Kopaszi gátnál lévő irodánkba, vagy az online térben.

Mikor hívhatlak?

Thanks for submitting!

bottom of page