top of page
Green Plants

A BIOFÍLIA NAGYKÖVETE

Fontos számomra a természetközeliség és a fenntarthatóság, ezért előszeretettel alkalmazom a biofil és az eco design eszközeit - ezért a GREENTERIOR designer címke illik talán rám a legjobban.

Mindig is vonzottak a kreatív területek, szépet és maradandót alkotni, s emellett vallom, hogy a jó terv olyan, mint egy iránytű: utat mutat, segít átlátni a feladatokat és a folyamatokat - ezáltal biztonságérzetet teremt és könnyebben megvalósítható általa a cél. E két dolog ötvözetét találtam meg a lakberendezési szakmában, melynek alapjait a Stílusház Kreatív Művészeti iskolában sajátítottam el, majd elvégeztem az Oliver Heath Design School krzusát a biofil design-ról.


A közös munka során elképzeléseid és igényeid által vezérelve, úgy figyelek minden részletre, mintha a sajátomat tervezném. 

Úgy gondolom, mindenkinek jár egy olyan otthon, ahonnan soha nem akar elköltözni! 

Miben tudok segíteni?

Megtervezem álmaid otthonát, legyen az ház, lakás, nyaraló vagy bármilyen ingatlanod, ahol otthon szeretnéd érezni magad.
Lakberendezési tanácsot is szívesen adok, ha te szeretnéd megtervezni az otthonod, de vannak kérdéseid.

Megjelenések

PolcomPolcom_Katusa.webp
Katusa_coachingwithme.png
Katusa Design Spektrum Home.png

Polcom-Polcom interjú

Van a lakberendezésnek egy irányzata, ami a természetet helyezi előtérbe - az organikus formák, színek és textúrák közelebb hozzák azt a környezetet, amivel a legősibb kapcsolatot ápoljuk.

Coaching with me interjú

Maczó Edit pályaválasztási és karrier coach Merte sorozata olyan emberek élettörténetét mutatja be, akik egyszer MERTE-k nagyot gondolni, hinni magukban és cselekedni.

Spektrum Home Magazin

Meghívtak a Spektrum Home magazinműsorába, ahol a biofil designról beszélgettünk Havas Dórával és Mcmenemy Márkkal.

Partnereim

Ha az otthonodról van szó, az alábbi cégeket szívesen ajánlom neked!

mokki-design_logo_2020_600px.png

Hazai tervezésű faldekorációk

PVC mentes, környezetbarát gyerekszobai falmatricák és poszterek széles választékát, valamint hazai alkotók kézzel készült gyerekszoba-faldekor kiegészítőit találod náluk.

viaplant_logo_vector_gorbezett.png

Burkolatok, használati tárgyak, világítás

A Viaplant egyedülálló esztétikai értékekkel bíró kreatív burkolat. Természetes növényi részeket tartalmazó, változatos kompozit anyag.

300x300.png

Keress az 5%-os kuponkódért!

Online bútoráruház. Trendi stílus, kiváló minőség - a gyárból egyenesen a vásárlók otthonába szállítják a kész bútort.

logo_tmuratto.jpg

Dekoratív parafa burkolatok

A parafa kiváló hőszigetelő, hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságú. Penész-, baktérium- és korhadás álló, nem gombásodik. Az élettér csendesebb, melegebb és sokkal kellemesebb.

Raw Decor logo.png

Kerámia mozaik csempe és padlólap

A mozaik tervezésénél figyelembe vesszik a hagyományt és a modernitást, klasszikus eleganciát és elegáns formákat terveznek. A csempék mellett dekoratív vázákat, kerámia székeket és asztali lámpákat is forgalmaznak.

Alphenberg.png

Exkluzív, bőrből készült burkolatok

Természetes bőrből készült exkluzív burkolataink a legmagasabb minőséget képviselik a padló-, fal- és egyedi burkolatok terén egyaránt.

pure&pastel logo.jpg

Fotográfus, vizuális márkaépítő és oktató

Orsi vállalkozásoknak segít megtalálni a saját identitásukat és kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Mindezt olyan fotósorozatokkal támogatja meg a képei által, amik weboldal, social media, de akár LinkedIn kompatibilisek is egy, az egyben.

Apeker krámia.png

Spanyol csempegyárak képviselete 26 éves múlttal

Hidegburkolatok a legfissebb trendek szerint. Forgalmazott márkák: Ape Ceramica, Pamesa, Ecoceramic, La Platera, Azteca, Aparici, Apavisa, stb

kerakoll_1.jpg

Lehet környezettudatosan építkezni

A Kerakoll - The GreenBuilding Company lehetőséget ad erre. Prémium megoldásokat kínálnak a hideg- és melegburkolatok kialakításához, betonjavítás és szerkezetmegerősítés esetén, műemléki környezetben illetve belsőépítészeti munkáknál.

Biano_Katusa.jpg

Biano

Okos keresőmotor a lakberendezés & dekor szerelmeseinek

Céljuk, hogy az új technológiákkal megmutassák a bútor és dekortermék vásárlás teljesen új módját. Szeretnének lehetőséget adni az okos vásárlásra - ahogy ezt más szolgáltatásoknál már megszokhattuk. 
Személyes kedvencem az ÖKO szekció, ahol természetes alapanyagú termékek között keresgélhetünk.

DODO_home.jpg

DODO

Designban Otthon

A DODO online bútorbolt célja, hogy magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi design bútorokat, lámpákat, és dekortárgyakat tegyen elérhetővé számunkra. Szeretnék elérhetővé tenni az igényes, egyedi lakberendezési tárgyakat egy szélesebb réteg számára.

Ambi Light.png

Ambi Light

Design lámpák és modern megoldások

Professzionális szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, belsőépítészeknek és lakberendezőknek a világítástervezéstől, a lámpák designjának a kiválasztásán át a kivitelezésig. Több mint 80 olasz, spanyol, belga, német design lámpás cég termékeit forgalmazzák.

bottom of page