top of page

Illóolajok a dōTERRA-tól

Válaszd a kiegyensúlyozott és szabad életet!

Diffuzor_Katusa.jpg
Illoolaj.png

Vegyszermentes otthon

Mindig fontos volt számomra, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk. Ehhez az életmódunk mellett hozzájárul például az otthoni levegő minősége is. 
Gondoltad volna például, hogy egy átlagos forgalmú városi utca levegője adott esetben akár tisztább is lehet, mint a nappalink levegője?
A szellőztetés nagyon fontos, de nem biztos, hogy elég. Ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a dōTERRA-ra. Az általuk forgalmazott CPTG tanúsított illólajok (pl. citrom, teafa) a légtérbe jutva képesek semlegesíteni a káros anyagok jelentős részét, illetve a vegyszermentes háztartás hatóanyagaiként is gondoskodnak rólunk és a bolygónkról is.

Még ennél sokkal többet is tudnak nyújtani a természet ajándékai, holisztikusan támogatják a testi, szellemi és érzelmi jóllétünket.

Mit kell tudni az illóolajokról?

Az illóolajok tömény, zsírban oldódó és általában vízzel nem keveredő (hidrofób) folyadékok, melyek illékony szerves vegyületeket tartalmaznak. Növényekből vonják ki őket, általában vízgőz desztillációval vagy hidegsajtolással (citrusfélék). 

Az illóolaj a növény belsejében kering, a növény immunrendszereként működik. Ez a folyadék adja a növény megújító, oxigénnel feltöltő, immunerősítő és védelmező tulajdonságait. 
Napjainkban egyre több tudományos bizonyíték és kutatás igazolja az illóolajok hatékonyságát és biztonságosságát.
Már az ókorban is használtak az emberek bizonyos növényi kivonatokat egészségük és jóllétük javítására.
A vízgőz-desztillációt, mely az illóolajok egyik legismertebb előállítási módja, több mint ezer éve ismerjük.

685152f727d0cf1152fdd9b177f80b69.jpg
founders.jpg

Mire használhatjuk az esszenciákat?

Röviden elmondható, hogy a mindennapi kihivásainkban nyújthatnak természetes, szelíd, hatékony és biztonságos támogatást.
Használhatóak aromatikusan (pl. tenyérből lélegezve), külsőleg és belsőleg (csak CPTG minősítés) is.

Mivel az esszenciális olajok alkalmasak az alkalmi bőrirritációk enyhítésére, az egészséges emésztés elősegítésére, a jó szájhigiénia támogatására, a tiszta légutak érzésének megteremtésére és még sok másra, régóta népszerű választásnak számítanak azok számára, akik szeretnék megőrizni jó egészségüket.

Fontos: mindig nézz utána az adott olaj tulajdonságainak illetve a vele kapcsolatos figyelmeztetéseknek, hogy biztonsággal használhasd azt.

Miért a dōTERRA?

Engem villámgyorsan meggyőztek a termékek és a csapat, ahova kerültem - hálás vagyok, hogy közéjük tartozhatom és együtt fejlődhetünk.


A 2008-ban alapított dōTERRA arra a küldetésre épült, hogy tesztelt minőségű esszenciális olajokat osszon meg a világgal. Az alapítók elkötelezettek voltak (annyira, hogy minden vagyonunkat kockára tették, nem vontak be idegen tőkét) amellett, hogy csak a legjobb minőségű és legtisztább illóolajokat kínálják-, azért, hogy a családok biztosan tudhassák, hogy csak a legjobbat használják szeretteik egészségének és jólétének elősegítésére.
A doTERRA Co-Impact Sourcing lerövidíti és etikussá teszi az ellátási láncot, a doTERRA Healing Hands alapítvány pedig segít a fejlesztési projektek támogatásában a beszerzési közösségekben.

about-us-essential-oils.jpg

Szeretettel várlak!

Napi pár perces rutinokkal elkezdheted a wellness életmód kialakítását.

Sooil Klub

Doterra_share.png

Sooil Club

Célunk, hogy inspiráljunk Téged arra, hogy kipróbálj valami újat, és utat nyiss az életedben a wellness életmód felé az esszenciális olajok napi pár perces használatával.
Regisztrálj, ha tudni szeretnéd, hogy melyik esszenciális olajat mire, mikor, hogyan használd és nálunk megtalálod a választ.
Hozzáférést biztosítunk számodra az exkluzív eseményekhez, képzésekhez és oktatási anyagokhoz, DIY cikkekhez, videókhoz, receptekhez és más tartalmakhoz.
Segítünk, hogy Sooil Klubtagként nagyker áron tudd megvenni az olajokat, ahogyan mi is vesszük! Sőt, hozzájuss a dōTERRA fergeteges akcióihoz, amikkel minden hónapban megörvendeztet minket.

Blog

bottom of page