top of page

Évfordulós szösszenetek

Frissítve: 2021. okt. 4.

Egy éves lett a vállalkozásom. Gondoltam nosztalgiáziom kicsit és megpróbálom összefoglalni, hogy mi minden történt ez alatt az egy év alatt.


Aki régebb óta követ, az tudja, hogy nagy váltáson mentem keresztül az elmúlt években. Elbúcsúztam a turizmus.com-tól, megszületett a kisfiam, s míg ő cseperedett, az énidőmet pihenés helyett tanulással töltöttem, méghozzá a Stílusház Kreatív Művészeti iskolában. Miután megszereztem a biztos alapokat, családom és barátaim lelkes támogatásával elindultam a vállalkozói lét útján.



Az elmúlt egy évben volt szerencsém részt venni kissebb és nagyobb projektekben, több lakás is megújult terveim alapján, több épülő ház berendezését is megtervezhettem és rengeteg tanácsot adtam a hozzám fordulóknak. Dolgoztam barátoknak, ismerősöknek és teljesen idegeneknek is - ezúton is köszönöm, hogy engem választottak! Emellett folyamatosan tanultam, elvégeztem Oliver Heath Biophilic Design kurzusát és a UGreen Sustainable Design tanfolyamát és az uborkaszezon kellős közepén teljesítettem a Zsola Challange-t, ami egy 30 napos kommunikációs kihívás volt.


Mit jelent ez számokban?

15 tervezési munkát és 19 lakberendezési tanácsadást


Mindezeken túl rengeteget tanultam és sokat fejlődtem az elmúlt egy évben, hogy legjobb tudásom szerint segíthessem a hozzám fordulókat. Rengeteg új embret ismertem meg, kialakultak szoros együttműködések partnerekkel, kivitelezőkkel.


Bízom benne, hogy a következő év legalább ilyen jó lesz...vagy még jobb :-)

Egy biztos rengeteg tervem és ötletem van!


PS: hétfő éjfélig tart az Instagramon ez alkalomból egy szuper nyereményjáték, nehogy lemaradjatok róla!




97 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page